Jeesus tulee pian

Jeesus tulee pian! Oletko valmis?

Onko tuttu tolppamainos?

Uskon jokaisen nähneen tämän ilmoituksen.

Tuleeko Jeesus todella pian?

 

Voisikohan tähän vastata tai ainakin täsmentää,

ETTÄ JEESUS TULEEKIN ÄKKIARVAAMATTA.

Mitenkähän meidän silloin käy?

Sydämemme tilan valmiudella on varmasti merkitys siinä hetkessä.

 

Onko Raamatun ilmoitukset luotettavia ja tosia siitä, että Jeesus elää ja haluaa meidän kuulevan Hänen sanansa sekä ottavan ne todesta?!

Jeesus puhuu viimeisistä tapahtumista mm. Matteuksen evankeliumin luvussa 24:3 – 14.

 

Ensimmäiset lopun merkit
 

Kun Jeesus sitten istui Öljymäellä eikä siellä ollut muita, opetuslapset tulivat hänen luokseen ja kyselivät:

"Sano meille, milloin se kaikki tapahtuu. Mikä on merkkinä sinun tulostasi ja tämän maailman lopusta?"
 

Jeesus vastasi:

"Varokaa, ettei kukaan johda teitä harhaan. Monet tulevat esiintymään minun nimelläni. He sanovat: 'Minä olen Messias', ja eksyttävät monia. Te kuulette taistelun ääniä ja sanomia sodista, mutta älkää antako sen pelästyttää itseänne. Niin täytyy käydä, mutta vielä ei loppu ole käsillä. Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja joka puolella on nälänhätää ja maanjäristyksiä.

Mutta kaikki tämä on vasta synnytystuskien alkua.

"Silloin teidät pannaan ahtaalle, monia teistä surmataan ja kaikki kansat vihaavat teitä minun nimeni tähden. Monet silloin luopuvat, he kavaltavat toisensa ja vihaavat toinen toistaan. Monta väärää profeettaa ilmaantuu, ja he johtavat useita harhaan.

Ja kun laittomuus lisääntyy, monien rakkaus kylmenee. Mutta joka kestää loppuun asti, pelastuu.

Tämä valtakunnan evankeliumi julistetaan kaikkialle maailmaan, kaikille kansoille todistukseksi, ja sitten tulee loppu.

 

Onko Jeesus meistä huolissaan?
 

Tähän kysymykseen sain vastauksen lokakuussa 2001 eräänä aamuyön hetkenä vielä nukkuessani.

Seisoin näyssä suuren kaupungin keskustassa valtakadun jalkakäytävällä katsellen kadun vastakkaiselle puolelle. Useiden ajokaistojen levyinen valtakatu oli aivan tyhjä samoin kaikki jalankulkuväylät. Olin siis aivan yksin kadun reunassa ja ikään kuin odotin jotain tapahtuvaksi.

Siinä katsellessani havahduin kun kaukana vastakkaisella puolen valtakatua kerrostalojen välistä tuli kolme miestä kadulle ja he lähtivät kävelemään keskeltä ajoratojen yli kohti minua.

Kun nämä kolme miestä olivat minusta katsoen noin kahdenkymmenen metrin päässä, minun sisälläni kuulutettiin hyvin kovalla ja voimallisella äänellä: 

"KESKIMMÄINEN ON JUMALA".

Kolmikko lähestyi minua ja tiesin tämän joukon keskimmäisen persoonan olevan itse Jumala.

Olin jännitystä täynnä ja odotin mitä pian on tapahtuva. Tämä kolmikko tuli eteeni ja he pysähtyivät aivan lähelleni rinnakkain niin, että Jumala oli noin metrin tai parin päässä minusta. Kun he kaikki olivat pysähtyneet ja katsoivat minua, Jumala sanoi minulle:

"EVANKELIOIMISTA ON LISÄTTÄVÄ".

Tämän ilmoituksen jälkeen kolmikko suuntasi matkansa minusta katsoen oikealle ja hetken käveltyään he kaarsivat kulkunsa oikealla olevien kerrostalojen välistä pois minun katseeltani. Heti kun kolmikko oli hävinnyt näkökentästäni, minut herätettiin täydellisesti.

Oli aamun viimeisin hetki ennen minun normaalia heräämistäni. Kaikki nähty jäi kirkkaana mieleeni ja sitä se on vielä yli kymmen vuoden jälkeenkin. Sanomaa on purettu monen henkilön kanssa ja todettu nämä Jumalan eli Jeesuksen sanat lähetyskäskyn sanoiksi.

Tästä tapahtumasta on seurannut paljon asioita, jotka liittyvät evankelioimiseen.

Se mikä on ollut mielenkiintoisinta, niin evankelioimisen mahdollistavat asiat ovat avautuneet edessäni Jumalan johdatuksesta. Ei minun ole tarvinnut itse puskea ovia tai esteitä tieltäni, Herra on kulkenut edellä ja raivannut tien.

 

PÄIVÄ PÄIVÄLTÄ OLEN ENEMMÄN JA ENEMMÄN VAKUUTTUNUT SIITÄ, ETTÄ ELÄMME TÄMÄN AIKAKAUDEN LOPPUA.

 
 

Yhteystiedot

ILOSANOMA jarmo@linne.fi